Zazrem se v daljavoâ??
Misli so odtavale nekam daleč stran.
A naenkrat spet zagledam tvoj obraz in spet mislin nate â?? kot vsak dan.
Jojâ?? sprašujem se, bo sploh kdaj prišel dan, ko te ne bo v mojih mislih, tako kot jaz nisem v tvojih ? Sprašujem se, ali te bom sploh lahko pozabila, tako kot si ti mene pozabilâ?? že zdavnaj?
A ne moremâ??to je vse kar lahko ti rečemâ??
Ne morem pozabiti najinih objemovâ?? tvojih tako posebnih iskirvih pogledov, takrat še polnih strastiâ?? ne morem. Ali res ne morem ali pa preprosto nočem? Ne greâ??ne gre pozabiti tvojega prelepega nasmeha, mehkobe tvojih las, ki bi si jo želela zopet, kot nekoč.. občutiti med mojimi dlanmiâ??. in sladkega dotika tvojih ustnic, ki me v sanjah spemlja vsako nočâ??Kako sem te božala po laseh, ti nežno šepetala na uho, ti s poljubi risala moje slediâ?? , ki izginile so neznamo kam. Če bi lahko bi te za zmeraj obdržala v mojem objemu, nikoli te ne bi izpustila. A, ko bi le vedela, â?? da tisto â?? tam nekoč bil najin zadnji je poljub â??poljub v slovoâ??Ko bi le vedela. Ko bi le vedela, da to bilo je najino slovoâ?? Le oči bi se orosile in tiho bi solzo spustileâ??
A čas kot vedno mineva vse hitrejeâ?? vse se spremeni.a jaz še vedno se sprašujem ali še tudi tiâ?? kdaj pomisliš name.
Me s tihim pogledom kje iščeš zdajâ??ti je kdaj žal, da nisem več ob tebi ali me pogrešaš in želiš si me nazaj ob sebi? Tisoč misli in vprašanj vsak dan roji mi o tebiâ??da, sprašujem se a zaman
â??odgovore ne bom doblia nikoli.
Zdaj vse je zamanâ?? tudi kanček upanja, ki mi je še ostalâ??.
Sedaj objemaš njo, ji na uho šepetaš, da rad jo imaš
In verjame ti vse te sladke besede, tako kot sem ti jaz nekoč verjela vse.
A sedaj, ko spoznala sem resnicoâ?? me boli kako naivna sem bila, da verjela sem ti vse.
In ti smejal si se moji bolečini, moji ljubezni, ki čutila sem jo do tebe, smejal si se kako z lahkoto bilo je lahko dobiti mlado naivno dekleâ?? le en nasmeh in tvoj očarljv pogled in osvojil si moje srce, ki se boji, da znova bi trpelo tako kot trpi sedaj.
â?? samo spomini so mi še ostali dokler jih ne bo čas izbrisal...
Ostal boš tudi tiâ?? še vedno v meniâ??
Ti , ki si želja moja.
Moja bolečina.
Ti, ki ostajaš moj, pa čeprav jaz nisem več tvojaâ??

0