Verzi na wap-u [ September 29th, 2009 ] Objavljeno v kategoriji » Uncategorized

Tako kot smo že omenili, sedaj lahko verze enostavno pregledujete tudi preko mobilnega teelefona, seveda če imate dostop do interneta. Stran smo dali na poddomeno m.verzi.com, kul kajne?

Vgradili smo popolnoma enostaven meni ter pregledovanje verzov. Vse je minimizirano, nobene slike, vglavnem, točno za mobilnik.

Sedaj boste tudi na morju ter v naravi lahko pregledali kakšen verz ter ga poslali naprej.

Nadgradnja strežnika

V petek smo zamenjali lokacijo strežnika, ki sedaj gostuje pri zabec.net. To je tudi vzrok da čez vikend večina šumnikov ni delovala, sedaj je to popravljeno, če pa še kje opazite kakšno napako nam to prosim sporočite.

September 28th, 2009 | Komentiraj

Verzi na wap-u

Na idejo nam je prišla zamisel, kaj če bi naredili stran z verzi, ki bi bila narejena za telefon, se pravi da bi bila čisto prilagojena za na splet. In ideja se je začela uresničevati. Kmalu bo izdelana m.verzi.com

September 11th, 2009 | Komentiraj

Novost na verzih

‘Spletna stran verzi.com se posodablja, najnovejša posodobitev je ikona za facebook, ki jo najdete zraven vsakega verza, ter ga lahko enostavno vstavite na svoj facebook profil ter tako omogočite prijateljem da si ga preberejo ter pošljejo prijateljem ali pa ga tudi oni dodajo na svoj profil.

V prihodnjem tednu pa bomo poskušali vzpostaviti tudi mailing listo, upamo da nam uspe!’,

August 31st, 2009 | Komentiraj

Verzi.com tudi na facebooku!

Tako je, vsi ki imate radi verze, ter pogosto zahajate na spletno stran verzi.com, ste vabljeni da se nam pridružite v naši skupini. Za zdaj skupina šteje že več kot 150 članov, upamo pa da pridemo vsaj do številke 300. Tako da brez oklevanja pohitite na tole stran <a href=”http://www.facebook.com/pages/verzicom/69994720261?ref=ts”>http://www.facebook.com/pages/verzicom/69994720261?ref=ts</a> ter se nam pridružite!’, ‘Verzi.com tudi na facebooku!’

August 26th, 2009 | Komentiraj

Verzi za tkanje vezi med ljudmi

V knjigi avtorice Ljube Žerovc, z naslovom <strong>Verzi za tkanje vezi med ljudmi</strong>, najdete kup verzov ki se nanašajo na čestitke za praznovanje ob rojstnem dnevu, obletnici, abrahamu ter podobnih svečanih dogodkih. Izražajo tudi čustva do ljubljene osebe ter poslovilne verze za takrat ko se vse konča. V knjigi boste našli tudi tiste smešne in zabavne verze, ki vas bodo nasmejali do solz ter vam polepšali dan. Knjigo najdete v vseh bolje založenih knjigarnah.

August 19th, 2009 | Komentiraj

Pa začnimo!

In sicer z blogom na verzi.com. Zakaj blog? Zato da se bo na spletni strani še bolj dogajalo! Objavljalo se bo <strong>recenzije knjig z verzi</strong>, napisalo se bo kakšen <strong>dober verz ki smo ga pobrali na facebooku ali twitterju</strong>, objavili kakšen zanimiv <strong>motivacijski video</strong>, ter še kaj se bo našlo. Vabljeni k branju.

August 11th, 2009 | Komentiraj