Kot vsi drugi,no vsaj večina si tudi jaz želim biti srečna,ljubljena in uspešna.A mi je življenje postavilo že veliko ovir katere sem bolj ali manj uspešno premagala,dovolj uspešno da vam polagam na srce da se morate soočiti s težavami,problemi ter s svojimi željami.
Brez muje se še čevelj ne obuje pravijo.Brez truda ne boš dosegel tistega kar želiš sreče, ljubezni ali česarkoli drugega.
Ampak kaj koli narediš moreš vedeti da je nekje nekdo ki ti želi dobro te pogrešaâ??pa naj so to prijatelji,družina ali ljubezen.
Potruditi se moreš prav zaradi njih in pravzaprav sebe.Saj če ne boš verjel vase kdo bo?Zato še : enkrat živi,uživaj ampak bodi tudi uspešen.
Ni vse v tem da si najbolj priljubljen,najlepši,najbogatejši ali da imaš super partnerja.Sreča je tisto kar začutimo koâ??smo enostavno srečni,nasmejani in s tisto čudovito iskrico v očeh gledamo na svet veselo.Pa čeprav gre včasih vse narobe se tolaži s tem da bo enkrat bolje ni nujno da prav zdaj ali jutri ali čez nekaj dni.Važno je to da enkrat bo boljše.In s tem da ne vemo kaj nas čaka čez eno ali deset let se lahko bolj osredotočimo na svoj trud in želje.
Ne smete pa sami sebi dovoliti jokati in gledati nazaj.Saj si tudi jaz kdaj pa kdaj zaželim čarobno palicoâ??Ampak žalostna resnica je da ta palčka ki bi rešila vse težave in vrtela čas nazaj ne obstaja.
Zato pozabite na včerajšnji dan,živite za današnjega in sanjajte za jutrišnjega.Ne smete pa dovolite da zaživite v neresničnih sanjah in s tem pozabite na ljubezen,prijatelje in svoje želje.

Nasmejte se ker vam tista čudovita iskrica da tisto kar iščejo drugi.Razkrijte svoje iskrice in poiščite druge.

Vso srečo

0