Ko bi ti vedu kako sem žalostna pa jezna! Š e sama nevem kaj naj. Nevem ali naj te sovražim ali naj pozabim vse skupaj (to bo težko).
Rada sem te imela in te še imam...nikoli nisem lagala kot ti! Če nebi mislila resno bi ti povedala! Nisem taka kot ste nekateri! Jezna sem ker si mi lagav in ker si se samo poigral z meno! Žalostna sem! Zelo - na zunaj se mi ne vidi (znotraj pa sem!)
Mislila sem da si resen! Potem pa pridem domov z novimi prijatelji z novimi izkušnjami in vtisi nove šole, takoj naženem tamalo stran pridem na mail da bi videla če si ti gor...potem pa vidim tvoje osebno sporočilo: (moje ime) konc je!tk ne gre več naprej! Kaj misliš kako sem se počutila?!
In nato si bil ti še tako prijazen da mi sploh nisi odgovoril! Nisi, nisi, nisi... Prej si povedal moji prijatelci kot meni! Kako si sploh lahko tak!
...Med odmorom sem iz našega nadstropja gledala v vašega in si predstavljala kako bo ko bova skupaj na hodnikih...Veliko reči sem si predstavljala, mislila sem nate včeraj ko sem šla spat (kot vedno), zjutraj ko sem vstala, čez dan u šoli...
Pa še nekaj ti povem! Nič ti nisem rekla ko si mi povedal da kadiš! Bila sem šokirana... nisem mogla reči ničesar...veliko sem premišljevala....danes sem ti hotela nekaj povedati! Vem da bi ti!vendar si me prehitev! zadel si me v srce! vem da me nisi nikoli imel rad
hmm kaj pa potem tole: *****: ni treba bat,jo mam preveč rad, de bi jo przadel -to si rekel moji frendici
in tik preden si odšel na veselico si ji rekel: nč bat ne bom dobu druge
potem pa greš na veselico in si z eno drugo in za povrhu še z eno ki je niti ne poznaš!

če bereš vedi da te imam rada!

0