Bejbika zame si vse!!! Ljubim te tako močno, da si tega še predstavljat ne moreš. Ne vem kaj je na tebi, da me tako močno privlači, ampak nekaj je. Verjetno je to res usoda, ki naju je združila, nama dala možnost, da jo izkoristiva. Dala to možnost, da sva srečna do konca najinega življenja, da živima življenje, polno ljubezni, razumevanja, dobre volje in sreče. Sreče v skupnem življenu in si ustvarima družino, na temeljih prave iskrene in srčne ljubezni. Res mi pomeniš vse. Tvoj pogled, tvoje oči, nosek, ustnice. Ufff, sploh ne morem opisat vseh tvojih stvari, ki me privlačijo. Najbolj me pa pritegne tvoja osebnost. Ista si kot jaz. Isto te razveseli, prizadane, razžalosti, isto te osrečuje, enako čutiš in še vse ostale stvari. Enako si želiš v življenju, pričakuješ od življenja, partnerja, enake poglede imava na svet in prihodnost.
Zlata si, si moj sonček, ki mi sije vse dni. Razveseli mi dan, vsaka misel nate, vsak tvoj sms, vsak tvoj klic, ko zaslišim tvoj nežen glasek. Ne bi pa opisoval občutka, ko te zagledam, vidim tvoj angelski nasmeh, tvoje očke, TEBE. Ga ne morem.
Neizmerno te ljubim in tako močnega občutka pri tem še nisem imel nikoli. Si edinstvena. Pa ne mislim samo na tvojo lepoto, ker le ta je minljiva. Mislim nate v celoti. Z vsemi tvojimi dobrimi lastnostmi in muhami, ki jih ima vsak, ampak, pr tebi so te tako simpatične.
Na ves glas bi zakričal LJUBIM TE!!! Ponosen bi bil, da bi bila moja punca, pokazati bi te želel celotnemu svetu. Poglejte, to je moja punca, moja sreča, ljubezen, moje edino in vse.
Želel bi se ti dokazovati celo moje življenje, vsaki dan, ti dokazoval svojo ljubezen do tebe, da nikoli ne bi bila v dvomih, da moje besede niso le besede, prazno govorjenje, ampak so polni občutkov. Od prvega trenutka, bi se popolnoma zavedala, da si ljubljena, željena, cenjena, kot si zaslužiš, da si ena in edina zame in nikoli ne bi dvomila v mojo zvestobo.

0