[izpisi_verz id="7590" text="Praznina?
Ja to je moja največja slabost.Potreben mi je a ga nemorem imeti,nekaj sem izgubila a ne morem nič narediti da si to vrnem,žalostna sem in ni stvari ki bi me osrečila,pogrešam ga a ga nemorem objeti,imam željo ki se ne ispovni...kljub vsemu še kar nadaljujem in če me enkrat vidiš in pogledaš v oči boš videl in spoznal da zame ni konec.
Ljubezen je ko minejo meseci ampak še vedno misliš na njega čeprav on ne misli nate,iščeš upanje čeprav veš da ga ni več in ti ga oseba ne daje.Ja vsak reče nadaljuj in pozab,lohk bi mela druzga,ampak a ni bolš da popravic povem in sm iskrena da ne morem imet druzga,kokr pa da se nov fnt zaljubi vame jst pa ga ne bom imela rada?
Vsi vprašajo kaj je na njemu tazga da me je osvojil..realno še sama nevem,mogoče ker ko sem z njim sem res tista taprava jaz.
Teško je ko zaradi nekoga jočeš,ampak je tudi edini ki te nasmeje,še teži pa je solze skrivat pa nasmejan bit.
Da bi živela rabim srce,da bi imela srce rabim srečo,ampak da bi imela srečo bi rabila samo njega.
Kdaj pa kdaj le od daleč gledam te in si mislim povej kako ti je s čiste trme pa ne pokličem te.Vem da marsikdaj bi te objela,vem da marsikaj bi si želela,vem da marsikdaj bi k tebi stekla in ti marsikaj predrzno rekla.
Govorijo da ačes čas vse pozabiš,ampk jst ga vsak dan bl pogrešam.Đabe se trudt pa pozabt,on lohk jst ne morem,sj ne trpi on ,jst trpim v tem je fora ane..
Iskreno ga ljubim,misli da ga bom prenehala tako kot je on prenehal mene,ampak bom vedno pripadala njemu.Vedno ko ga vidim izgubim tla pod nogami.Boli ko je hladen ko mu rečem ljubim te in ko mu poklonim vso svojo ljubezen in jo presliši.
Ja jst reskiram in zmeri povem kar čutm,vem da odgovora nebom dobila nikol,vem da vse kar povem ignorera in mogoče sploh ne prebere sm mi nikol kasnej nebo žal k bom zmeri vedla da sm povedala kaj čutm in probala vse kar se je dal.Rani me z resnico,ne ubijaj me z lažmi in dvomi.Sm v današnjem življenju je tk da nikol ne veš kaj pride,dons si jutr te mogoče ni več.Bil si moja prva ljubezen ljubim te še zmer.......

Za Davida Jakliča...mojo prvo in edino ljubezen..od Barbi S. (tečka) <3333" votes="0" aj_url="http://www.verzi.com/wp-admin/admin-ajax.php" category_id="8"]