Fasaderstvo vam nudi izdelavo popolne fasade

Obnova dotrajane fasade ali izdelava nove fasade je projekt, ki se ga lotimo enkrat, morda dvakrat v življenju. Zato je izjemno pomembno, da poiščemo takšno fasaderstvo, ki nam bo nudilo kompleksno storitev izdelave fasade, ki se nam bo dolgoročno obrestovala.

Z izbiro najbolj primernega fasaderstva pa ne bomo poskrbeli zgolj za kakovostno izvedbo, ampak bo projekt izdelave fasade potekal za nas veliko bolj brezskrbno. Strokovno usposobljeno osebje bo namreč poskrbelo, da bomo deležni strokovnih nasvetov, celotna izvedba pa bo tudi hitra in učinkovita.

Izbira pravega fasaderstva je investicija v prihodnost

Zavedajte se, da le skrbno načrtovan fasadni sistem lahko doseže tudi življenjsko dobo objekta. To pomeni, da je to investicija v vašo prihodnost in udobje, ki ga boste občutili praktično vse življenje. Fasaderstvo bo skupaj z vami poiskalo najbolj učinkovito rešitev za vaš objekt in bistveno prispevalo k funkcionalnosti fasade.

Dejstvo je, da se večino energije izgubi skozi zunanje stene objekta, kar pomeni, da velik del toplote praktično kar izpuhti ne da bi sploh vedeli kdaj in kako. Fasaderstvo bo s primerno toplotno izolacijo poskrbelo, da bodo toplotne izgube čim manjše, prihranke pa ne boste občutili le pri ogrevanju prostorov pozimi, ampak tudi pri njihovem ohlajanju poleti.

Izdelava popolne fasade s pomočjo fasaderstva

Fasaderstvo poskrbi za maksimalno udobje bivanja

Ste se že kdaj vprašali, zakaj v vaših bivalnih prostorih tako težko prenašate poletne temperature? Verjetno je glavni razlog v neučinkovitem fasadnem sistemu, ki ne nudi takšne izolativnosti kot bi jo moral. 

Fasaderstvo vam izdela takšen fasadni sistem s katerim bo bivanje v vašem domu izjemno prijetno ne samo pozimi, ampak tudi poleti. Zaradi prijetno ohlajenih prostorov bo bivanje poleti veliko bolj znosno. To pa še zdaleč ni vse! Z učinkovitim fasadnim sistemom bo fasaderstvo preprečilo nastanek toplotnih mostov, ki so največji krivci za pojav vlage in plesni v prostoru, in lahko škodujejo našemu zdravju.

Poiščite fasaderstvo z dolgoletnimi izkušnjami in referencami

Ker mnogi od nas za izdelavo nove fasade varčujemo več let, ali pa moramo za investicijo celo zaprositi za kredit, ni vseeno komu bomo zaupali tako zahteven projekt. Zagotovo si ne želimo, da bi barva fasade po letu ali dveh zbledela, da bi začel odpadati zunanji sloj, ali pa bi po letu bivanja ugotovili, da je poletna vročina za nas enako neznosna kot pa je bila pred izvedbo nove fasade.

Za najboljši rezultat je zato ključnega pomena, da izberemo kakovostno fasaderstvo, ki ima z izvedbo fasad dolgoletne izkušnje in številne reference na tem področju.

Comments are closed.