Masažni salon, kjer se izvaja najboljša tajska masaža v Ljubljani

Masažni salon je po mnenju mnogih eden najboljših krajev za zares celostno sprostitev, torej sprostitev celega telesa in uma. Obisk dobrega salona vam pomaga pri ublažitvi negativnih posledic vsakodnevnega stresa, ki se mu je praktično nemogoče popolnoma izogniti. S tem izboljšate svoje psihofizično zdravje, zbistrite svoje misli in se napolnite s svežo energijo, ki vam bo dala zagon za spopadanje z izzivi, ki so pred vami. Seveda pa se ob tem pojavi vprašanje, kateri masažni salon izbrati, da bo učinek še posebej blagodejen. Če vas zanima predvsem t. i. thai oziroma tajska masaža v Ljubljani, je ena izmed najboljših izbir nedvomno masažni salon Onzonthai.

Čisto prava tradicionalna thai oz. tajska masaža v Ljubljani

V našem salonu v Ljubljani uporabljamo tehnike, ki izvirajo iz tradicije, stare že več kot 2500 let. Tako sodimo med redke salone, kjer vam je na voljo čisto prava tajska masaža. V Ljubljani, na Jurčkovi cesti 1, kjer se nahaja naš masažni salon, bomo poskrbeli za vašo resnično sprostitev, kar dosežemo s skrbno premišljeno kombinacijo tehnik oziroma pritiskov na najbolj obremenjene, »zakrčene« točke. Napete mišice se s tem sprostijo skorajda v trenutku, otrdeli vozli se zmehčajo, bolečine pa popustijo. A to je le nekaj izmed razlogov, zaradi katerih mnogi zatrjujejo, da spada naša tajska masaža med najboljše v Ljubljani. Med drugim lahko pričakujete še ublažitev napetosti in pomoč pri težavah s tesnobo, stresom in z nespečnostjo, povečanje energije in boljšo fizično pripravljenost med intenzivnejšimi napori. Zaradi slednje naš masažni salon večkrat obiščejo tudi športniki, ki se dobro zavedajo, kako blagodejen vpliv na regeneracijo ima dobra tajska masaža. Ljubljana, Jurčkova cesta je torej naslov, kjer vam pomagamo pri lajšanju najrazličnejših težav, povezanih z vašim zdravjem in s počutjem.

Čisto prava tradicionalna thai oz. tajska masaža

Tajska masaža celega telesa ali zgolj hrbta – izbira je vaša

V salonu Onzonthai na Jurčkovi cesti 1 v Ljubljani smo pripravili pester nabor različnih paketov, med katerimi se bo zagotovo našla različica, ki bo kot nalašč za vas. Pogosta izbira je tajska oziroma thai masaža celega telesa, ki običajno traja nekoliko dlje. Po drugi strani pa so v prostorih salona Onzonthai v Ljubljani možni tudi krajši tretmaji, med katerimi se še posebej osredotočimo na posamezni del – to je običajno hrbet, kar je zelo priporočljivo za tiste, ki se soočate s kroničnimi bolečinami v tem predelu. Posebno pozornost pa po želji namenimo še vašemu vratu, glavi oz. obrazu itn. Ena najpomembnejših odlik našega salona je tako ta, da se popolnoma prilagodimo individualnim željam in potrebam vsake stranke. »Personaliziran« pristop namreč prinese najboljše rezultate.

Thai masaža z eteričnimi olji poskrbi za dodatne pozitivne učinke

Paketi, ki so vam na voljo v našem salonu, pa se ne razlikujejo le glede na čas trajanja in območja, ki so zajeta, ampak je mogoče obenem izbirati med različnimi dodatki. Med najpogosteje izvajanje različice v našem salonu sodi tajska masaža z eteričnimi olji. Osnovni blagodejni vplivi so v tem primeru dopolnjeni s številnimi pozitivnimi učinki aromaterapije, pri čemer je zagotovo še posebej pomemben antistresni učinek. Tajska masaža z eteričnimi olji obenem pripomore k lepši koži in k blaženju bolečin. Seveda pa aromatična oz. eterična olja niso edini dodatek, za katerega se lahko odločite. Med dodatke, ki jih prav tako pogosto uporabljamo v našem salonu, npr. sodita aloe vera in karitejevo maslo. Ta kombinacija poskrbi, da je koža izjemno dobro navlažena in oskrbljena s številnimi pomembnimi antioksidanti, ki zavirajo proces staranja. Za povrh pa gre za kombinacijo, ki na kožo deluje pomirjajoče, zato gre za odlično nego v primeru sončnih opeklin, dermatitisa ipd. Med možne dodatke, ki jih strankam ponujamo v salonu Onzonthai v Ljubljani, sodijo še zelišča, ki jih pred uporabo segrejemo in zavijemo v bombažno tkanino. Z uporabo toplih zelišč je mogoče zelo učinkovito pospešiti prekrvavitev, zaradi česar se ta različica priporoča ljudem, ki se spopadajo s težavami, kot so denimo revmatična obolenja.

Thai  masaža z eteričnimi olji za dodatne pozitivne učinke

Masažni salon s posebno ponudbo za nosečnice

Naš masažni salon pa je ne nazadnje tudi odlična izbira za vse, ki vas zanima tajska masaža v Ljubljani, prilagojena nosečnicam. Ker gre za obdobje povečane občutljivosti, poskrbimo, da bo potek prilagojen spremembam, ki jih doživljate. To med drugim pomeni, da nosečnice praviloma ležijo na boku, za dodatno udobje pa poskrbijo blazine, ki se namestijo za hrbet, po potrebi pa še med noge. Tajska masaža v našem salonu v Ljubljani vam pomaga pri ublažitvi mnogih nevšečnosti, ki so tipične za obdobje nosečnosti, npr. pri preprečevanju zastajanja vode in s tem otekanja nog, pri zmanjšanju nevarnosti za nastanek strij in pri lajšanju bolečin v hrbtu, hkrati pa pri tem, da boste imeli več energije, saj bodočim mamicam nemalokrat povzroča precejšnje težave prav povečana utrujenost. Seveda pa si lahko nosečnice ob obisku našega salona poleg vsega naštetega obetate popolno sprostitev celega telesa in umiritev morebitne psihične napetosti, kar bo pripomoglo k temu, da boste bolje pripravljeni na sam porod.

Tags: , , , , , , February 14th, 2020 Posted in Razno

Comments are closed.