Dekorativne samolepilne tapete za na steno

Samolepilne tapete, ki jih lahko enostavno nalepimo na stene, predstavljajo odličen dekor v stanovanju, saj vnašajo barvitost z različnimi vzorci, ki si jih lahko izberemo glede na stil pohištva in stil ostalih predmetov v stanovanju.

Velike nalepke, ki jih nalepimo od tal do stropa, so odlična alternativna tradicionalnim tapetam, ki zahtevajo veliko truda za namestitev in odstranjevanje. Poleg tega pa so tudi odlična alternativa tradicionalnemu beljenju zidov. Pri tem lahko zidno dekoracijo nalepimo le na določene stene, ostale zidove v prostoru pa pobelimo v skladne barve. Tako lahko ustvarimo poseben učinek in estetsko simetrijo.

Samolepilna zidna dekoracija v različnih barvah in vzorcih

Samolepilne velike nalepke so na voljo v različnih barvnih odtenkih in vzorcih. Primerne so tako za stanovanja z modernim pohištvom z minimalističnimi linijami, kot za stanovanja z rustikalnim stilom. Tapete za steno so najbolj priljubljene v naslednjih vzorcih:

  • Kamniti zid, okrasni kamen in opečnati zid
  • Različni odtenki lesa
  • Retro črte
  • Tridimenzionalni videz
  • Nalepke stenske ure
  • Iluzija knjižnih polic na steni
  • Različne slike in fotografije

Stenske samolepilne tapete za vaš dom

Enostavno lepljenje tapet na zid

V paketu so dekorativne tapete sestavljene iz več kosov enakih ali različnih dimenzij, ki jih nato lahko razporedimo na steno. Nalepke za na steno nanašamo sami, saj za to ne potrebujemo posebnega orodja in znanja. Pri tem od podlage le odlepimo papir, na spodnji strani nalepk pa je že nanešeno lepilo. Prav tako ni potrebno mešati mase, ki deluje kot lepilo na konvencionalnih tapetah.

Samolepilne nalepke ustvarjajo videz ploščic

S samolepilnimi tapetami za steno lahko ustvarimo videz ploščic v različnih motivih. Posamične nalepke so manjših dimenzij, zato jih lahko nalepimo na že obstoječe enobarvne ploščice, ki jih želimo dodati barvitost. Lahko pa jih nalepimo na stene ali druge ravne površine in s tem ustvarimo videz ploščic. Nalepke so odporne na vlago in toploto, vendar jih ni priporočljivo namestiti v tuš kabino ali v neposredno bližino štedilnika.

V specializirani spletni trgovini s stenskimi nalepkami na naslovu www.stenska-nalepka.si so na voljo za nakup dekorativne tapete za steno v različnih barvah, vzorcih in dimenzijah.

Tags: , , , , , November 22nd, 2019 Posted in Razno

Comments are closed.