Pločevinasta kritina se dokazuje že 62 let

Že 62 let streha, pokrita s strešniki iz pločevine dokazuje, da je vredna, da se odločite zanjo. Sestavlja jo pločevinasta kritina, ki je izdelana iz jekla. Posebnost tega strešnika je zaščita iz aluminija in cinka, ki strešniku in s tem hiši omogoča dolgo življenjsko dobo in odpornost proti razkrajanju. Podjetje Gerard, ki svojim strankam ponuja to streho, zanjo nudi pol stoletja garancije. Ni boljšega dokaza, da je pločevinasta kritina res vredna nakupa, kot je izjemno dolga garancija podjetja, ki verjame vase z odličnim razlogom. Kaj še pomenita dolgo življenjska doba in zelo dolga garancija? Pomenita manj stroškov za lastnika hiše.

 

 

Pločevinasta kritina: dobra naložba

Nakup strehe iz pločevine je odlična naložba v prihodnost in odlična zaščita vašega doma. S svojo nizko težo vam pločevinasta kritina prihrani še več stroškov, recimo stroške pri konstrukciji strehe. Posamezniki z domovanjem na območjih, ki jim grozi potres, bodo z nakupom takih strešnikov preprečili, da bi se ob potresu njihov dom zrušil. Podjetje Gerard ima dokaze, da ob potresu streha, ki jo je pokrivala njihova pločevinasta kritina, ni utrpela poškodb. Podjetje pri nameščanju strešnikov uporablja poseben način, zaradi česar je streha trpežna in prožna. V ponudbi podjetja je mogoče izbirati med več barvami, ki so odporne proti žarkom.

 

Pločevinasta kritina je prijazna okolju

Posamezniki, ki vestno skrbijo za okolje, bodo veseli novice, da je pločevinasta kritina iz jekla okolju prijazna. Streha podjetja je ugodna, z njo ne bo nadaljnjih stroškov in dolgo vam bo zvesto služila ter uspešno prenesla različne vremenske razmere. Na spletni strani podjetja so pričevanja strank, katerih dom je bil po neurju hudo poškodovan; ko so za popravilo poklicali mojstra podjetja, je ta priskrbel streho, ki je vzdržala vsa prihodnja neurja. Poleg odličnih izdelkov, mojstrskega dela in okoljske ozaveščenosti je še en razlog za to, da se odločite za podjetje. Slednje je namreč dokazalo, da ima posluh za sočloveka, saj je aktivno tudi na dobrodelnem področju.

May 25th, 2019 Posted in Novice

Comments are closed.