Kako ugotovimo, da je turistična agencija ugodna?

Ljudje počitnice na morju skoraj da nujno potrebujemo, še posebej če imamo majhne otroke, ki celo leto čakajo, da bodo lahko poleti uživali v morju. Pa vendar danes si privoščiti morje, postaja skoraj da luksuz. Tudi Hrvaška ni več tako poceni, kot je bila, da o slovenski obali raje ne govorimo. zato se vedno bolj ljudje odločajo za tuje države, kjer za isto ceno doživijo več. Je pa res, da je v tem primeru turistična agencija skoraj da nujno zlo, vendar pa je ponudba med njimi glede cene zelo različna. Zato ljudje kar iščejo in sprašujejo, katera je ugodna turistična agencija.

Katera je ugodna turistična agencija?

Prvo, na kar je treba biti pozoren, je, ali turistična agencija ponuja samo first minute ponudbe ali se najde tudi last in ultra last ponudba. First minute je namreč najdražja. Drugi dejavnik, ki vpliva na to, je tudi ta, ali turistična agencija za vsakega otroka zaračuna namestitev ali ne oz. do katerega leta ne. Tretji pomembni dejavnik pa je vsekakor tudi ta, kaj je v ceno vse vključeno. V koliko je v ceno vključena samo namestitev, pa ima kakšna druga turistična agencija v ceni vključene tudi obroke  in pa kakšna turistična agencija celo tudi letalski prevoz, pa je vsekakor treba to upoštevati v kalkulaciji. Na dan se namreč za prehrano porabi kar nekaj denarja, še posebej če na dopustu ne želi nič kuhati, prav tako pa je za letalske karte treba odšteti še kar nekaj stotak za celo družino. Najde se kakšna turistična agencija, ki sicer napiše, da nudi tudi prevoz, vendar pa je treba bolj podrobno prebrati, ali gre za prevoz z letalom ali pa celo avtobusom.

Šele ko se upoštevajo vsi navedeni dejavniki, se naredi kalkulacija, ali je turistična agencija ugodna ali pa ima v povprečju visoke cene.

Turistična agencija.

August 5th, 2017 Posted in Oglasi

Comments are closed.