Vedno znova, ko se bližajo rojstni dnevi, se je težko odločiti, kaj spet kupiti, saj punce že tako rekoč imamo vedno vse, a pravzaprav nič. Če vaša prijateljica redno obiskuje salone in ji depilacija ni tuja, je zelo dobra odločitev da obiščete spletno stran http://1nadan.si/vse-ponudbe/depilacija, kjer boste za resnično ugodno ceno dobili zelo ugoden kupon in prepričana sem, da je brazilska depilacija lahko zelo lepo darilo in da bo vaša prijateljica več kot navdušena in tudi če je darilo resnično smešno poceni to še ne pomeni, da se strokovnjakinje v salonu ne bodo potrudile oziroma vam trdim, da se bodo še bolj saj si vsak želi nove zadovoljne stranke.

Depilacija telesa.

Na 1nadan boste našle vse, kar vas zanima o depilaciji

Seveda morate paziti in se ne kar brezglavo podati v ta poseg, saj depilacija ni ravno za vsako kožo oziroma je, ampak morate paziti, da nimate kakšnih opeklin, ran saj vam bo tako vroč vosek le še bolj poškodoval kožo. Eno od pomembnih pravil je tudi, da najdete salon, ki uporablja dober vosek, saj tako depilacija ni boleča in vam ne pušča trajnih posledic. Če imate že po naravi bolj občutljivo kožo je nujno potrebno, ko je depilacija zaključena, da se po tem predelu namažete s kremo, ki vsebuje aloe vero, saj boste s tem povzročili hitrejše celjenje in prav tako takšna krema kožo navlaži in hladi.

Depilacija za ženske.

Zelo pomembno pravilo je tudi, da ne pričakujte, da vam bo že prva depilacija naredila čudež, ampak je potrebno postopek, redno izvajati, saj boste le tako dosegle učinek, da bo dlačic manj in da bodo mehkejše in da bodo čedalje počasneje rasle. Zelo priporočljivo pa je vedeti, da preden ponovno obiščete salon, da je depilacija mogoča le, ko so dlačice vsaj malo daljše, saj je tako učinek veliko boljši. Seveda pa ste lahko brez skrbi v vsakem salonu vas bodo seznanili z vsemi potrebnimi pravili, vi se le naročite in verjamem, da vas bo depilacija hitro navdušila in boste na tiste prve bolečine kaj hitro pozabile.

August 13th, 2017 Posted in Oglasi

Comments are closed.