Zaščita jeklenih konjičkov

Večina Slovencev si lasti avto, saj bi brez njega naše potovanje od točke a do točke b, bilo precej omejeno. Vsi pa vemo, da so avti dragi, drago pa je tudi njihovo vzdrževanje, zato je dobro, da za avto čimbolj skrbimo. Dobro ohranjen avto bo tudi lažje prodati, prodali ga boste hitreje in po višji ceni.

V tem članku se bomo posvetili predvsem zunanji zaščiti avta. Lak ščiti kovinske in druge dele avta pred poškodbami zaradi različnih vremenskih sprememb in drugih dejavnikov. Največjo škodo lahko laku naredi prav toča, ki pa je predvsem v poletnih dneh kar pogosta. Na cesti se tem podnebnim spremembam ne moremo izogniti, brez težav pa lahko naš avto zaščitimo na parkirišču. Nadstreški za avto so cenovno ugoden način zaščite avtomobila, ščitijo naš avto pred točo, snegom, ledom in drugimi škodljivimi vplivi.

Svetujem vam tudi, da avto redno perete, lak pa še posebno dobro zaščiti poliranje. Predvsem v zimskih mesecih je dobro, če vaš avto perete precej redno, saj so vse ceste soljene, sol pa zelo slabo vpliva na avtomobilski lak. Terase ali pa nadstreški so idealno mesto za parkiranje vašega avta, ko le-tega ne uporabljate. Če avto poškodujete, vam svetujem, da ga čimprej popravite, saj se zelo hitro lahko pojavi rja, ta pa na avto zelo slabo.

Zaščita našega avta nam ne vzame veliko časa, lahko pa kar krepko ohrani njegovo prodajno vrednost, seveda pa avto tudi redno mehansko vzdržujte, to je še najbolj pomembno za varno in udobno vožnjo.

February 10th, 2015 Posted in Oglasi

Komentiraj

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>